• Dale Dubin, M.D.
  • Yay! You're now following Dale Dubin in your .
  • - personal quick reference sheets from rapid interpretation of ekg’s by dale dubin, md
  • website by dr. dale dubin, author "rapid interpretation of ekg's"

Rapid Interpretation of EKG's, Sixth Edition

$9.57

Ceea ce majoritatea oamenilor nu mai stiu e faptul ca in prima editie, Dale Dubin a ascuns un mesaj in paginile care reglementeaza drepturile de autor in care promitea ca unuia dintre cei care aveau sa raspunsa acelui mesaj vor primi propria sa masina, un Ford Thunderbird, iesita pe portile fabricii in 1965. Din cele 60,000 de copii vandute initial, doar 5 oameni au observat acest detaliu, astfel ca unul dintre ei s-a ales cu masina, bineinteles in urma unei extrageri.

Ce are in plus aceasta carte fata de toate celelalte manuale medicale care trateaza aceasta tema? Dale Dubin a preferat sa explice in cartea sa toate notiunile legate de electrocardiograma intr-un mod care nu obliga cunoastea notiunilor folosite dinainte. Astfel, pe masura ce cititorii avanseaza de la o pagina la alta, tot mai multe notiuni le sunt intiparite in minte, mai ales ca toate procesele si tot ce inseamna EKG este explicat intr-un mod simplu. In fond, manualul nu este dedicat doar sutdentilor de la facultatile si colegiile de medicina si nici doar medicilor rezidenti, ci si celor care vor sa inteleaga si sa invete sa citeasca cum trebuie o electrocardiograma. Tocmai de aceea s-a preferat un limbar relativ simplu in detrimentul unuia mai complicat, care ar fi fost dificil de inteles de catre persoanele fara studii medicale.

Reviews

Dale Dubin Rapid Interpretation Of Ekg Pdf Zip PDF

Dale Dubin has written a remarkable book for "the scientifically curious with a compelling passion for new enlightenment." A 17-year labor of love, Ion Adventure in the Heartland deals with the complex issues of what Dubin calls the "heart's ionic-molecular microcosm." Dubin is probably best known as the author of the most widely used book on learning electrocardiography, Rapid Interpretation of EKGs, which is now in its sixth edition.