• Ocolul pamantului in 80 de zile
  • Ocolul Pamantului in 343 de zile…
  • Ocolul Pamantului in 343 de zile…
  • Ocolul Pamantului in 343 de zile…

Ocolul Pamantului (feat. Raul Kusak)

Too low to display

Ocolul Pamantului in restaurantele de 3 stele Michelin Stele Michelin sunt o mare fita pentru restaurantele din intreaga lume. Daca le ai, esti i top, daca nu, stai la coada. In Romania nu exista pana acum un restaurant care sa le aiba, iar situatia este explicata chiar de bucatarul sef de la The Artist, Paul […]

15.Plecand de la Londra, ca in romanul Ocolul Pamantului in 80 de zile, calatoria face popas la Palatul Regal din Budapesta si la Muzeul Ermitaj din Sankt-Petersburg, trecand pe la tezaure italiene cum ar fi Turnul din Pisa, pe la Colosseum la Roma si pe la bazilica Sfantul Francisc de la Assisi, dupa care se indreapta spre indepartatul Orient.

Reviews

Albinuta UK - Ocolul pamantului in 80 de povesti

Bazat pe romanul lui Jules Verne, Ocolul Pamantului in 80 de zile / Around The World In 80 Days, filmul ii prezinta peripetiile lui Phileas Fogg (David Niven), un englez bogat, care a pariat ca va reusi sa faca Ocolul Pamantului in 80 zile / Around The World In 80 Days. El se imprieteneste cu Passepartout (Cantinflas)si, impreuna, impartasesc peripetiile calatoriei.